+31 (0)6 365 29 854Mail ons direct

L’Orchestre

L’Orchestre is een vakantieverblijf voor 4 personen met een mooie, brocante uitstraling en alle luxe voorzieningen.

Arc de l’Amour bestaat uit twee gebouwen. In het grote, witte gebouw was oorspronkelijk het woonhuis en de stallen voor de veeteelt gevestigd. Inmiddels heeft het vee plaats gemaakt voor een aantal schitterende vakantieverblijven welke van alle gemakken zijn voorzien.

Op de plaats van het oorspronkelijke woonhuis bevindt zich een vakantieverblijf voor maximaal 4 personen.

In dit verblijf kom je overal mooie, oude instrumenten tegen. Daarom wordt dit vakantieverblijf L’Orchestre genoemd, oftewel: Het Orkest.

Het vakantieverblijf heeft een gezellige woonkamer met fraai, brocant meubilair en televisie. Daarnaast bevindt zich een zeer ruime woonkeuken met eettafel. De keuken is compleet ingericht en beschikt over een magnetron, koffiemachine, vaatwasser en airfryer. Aansluitend is er een ruime badkamer met douche en toilet.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. Deze beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en ruime kledingkast. Een van de slaapkamers heeft nog een gezellig zitje met uitzicht op het schitterende Franse landschap.

Uiteraard is er een heerlijk terras op het zuiden met diverse zitjes. Het gebruik van het zwembad is gratis.

Vanwege de natuurlijke ligging is open vuur, zoals kaarsen of een open haard niet toegestaan. Roken mag niet binnen het vakantiehuis, maar is buiten op het terras wel toegestaan.

Je kunt dit mooie vakantiehuis huren voor € 110 per nacht.

 

Je kunt hier kijken of L’Orchestre nog beschikbaar is en direct boeken:

 

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Neem direct contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact op!