+31 (0)6 365 29 854Mail ons direct

Workshops

Arc de l’Amour en haar omgeving biedt uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van workshops. Met name voor schilderscursussen of andere kunst-workshops is de omgeving ideaal, maar met de bossen direct naast ons vakantieverblijf kunnen er tal van andere workshops gegeven worden.

Buiten op ons terrein en direct daaromheen is er veel ruimte beschikbaar. Schilderen in het bos bij Arc de l amourWanneer het weer toch onverhoopt minder goed is, hebben wij ook een mooie, grote, luxe binnenruimte beschikbaar. In deze ruimte kunt u dus ook naar hartenlust schilderen of andere kunstwerken maken. Ook andere workshops kunnen hier uitstekend gegeven worden.

De workshops kunnen gegeven worden van mei tot en met oktober vanaf 2019.

Verblijf

Arc de l’Amour heeft twee luxe woningen met een eigen keuken, douche en toilet.

fotografie cursus bij Arc de l amourOns muzikale verblijf is ingericht met vele nostalgische muziekinstrumenten en noemen we L’Orchestre. Deze woning beschikt over twee kamers. Het bijgebouw, oftewel La Dependence heeft drie slaapkamers. Iedere cursist heeft daarmee een eigen slaapkamer, maar tegen een kleine vergoeding in de verblijfskosten mag de cursist ook zijn partner meenemen die dan op dezelfde kamer verblijft.

De cursist en de instructeur verblijft de hele week van zaterdag tot zaterdag op Arc de l’Amour. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner. Ook krijgt u koffie, thee en water en bij het diner serveren wij een glas wijn.

Je ontvangt per persoon 1 lakenpakket en 2 handdoeken. Uiteraard kun je ook van de andere faciliteiten gebruik maken, zoals het zwembad.

Kunstenaar

Ben jij kunstenaar of geef je andere cursussen en spreekt het geven van workshops in Arc de l’Amour jou aan? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je werft zelf jouw cursisten, maar wij kunnen je daarmee ook een beetje helpen door middel van onze contacten en extra publiciteit. Het maximaal aantal deelnemers is vijf.

Wanneer je minimaal 3 deelnemers meeneemt, dan is jouw verblijf als kunstenaar of instructeur gratis. Wil je jouw partner meenemen? Dat is mogelijk tegen vergoeding voor logies en volpension.

Lijkt het jouw wat om bij ons workshops te geven? Dan kunnen we je toevoegen aan deze website met jouw werk!

Kosten

Logies + volpension Cursus (betaling aan instructeur) Partner zonder deelname workshop Partner met deelname workshop Pendel luchthaven p.p.
Cursist € 540 € 150 € 300 € 450 € 25
Kunstenaar gratis n.v.t. € 300 n.v.t. € 25

Interesse?

    Neem direct contact op

    Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact op!